Slik finner du din ladestasjon

Søk etter by, kommune eller sted øverst på ladekartet
Kartet vil da gi deg ett geografisk utsnitt med blå markører som indikerer en ladestasjon. Klikk på markøren for mer informasjon om ladestasjonen.

Du kan også gjøre bruk av filterene ved siden av søkefeltet. De vil, når huket av, begrense søket til f.eks. kun å vise ladestasjoner som er avgifts frie. Filteret "Offentlig" viser ladestasjoner som er tigjenglig for alle. Ved å fjerne haken vil kartet også vise stasjoner som er reservert for borettslag og ansatte.


Søk etter en spesifikk ladestasjon i fritekst
Ofte vil du få en enklere oversikt over tilgjenlige ladestasjoner ved å bruke fritekst søket som ligger i margen på høyresiden. Lurer du på hvilke ladestasjoner som finnes på Frogner i Oslo kan du for eksempel søke på Frogner.



Oversikt på papir
Her kan du laste ned siste papirkopi i PDF med alle ladestasjonene i Norge. Den kan være grei å ha liggende i bilen. Listen er sortert etter fylke og innholder den viktigste informasjonen til deg som kjører elbil.


Ladestasjoner på mobil
Ladestasjoner.no sammarbeider med flere produsenter av applikasjoner til mobiltelefoner.

Vi anbefaler for eksempel applikasjonen LadeNå eller NearBy fra Faster Image for deg som har iPhone. Andre modeller vil sannsynligvis kunne glede seg over java-applikasjonen til NearBy.




GPS og bilnavisgasjon
Har du en GPS i bilen, for eksempel en TomTom eller Garmin kan du finne nedlastbare filer med ladestasjoner som POIer her. Disse filene er 100% oppdaterte til enhver tid og gir en effektiv rute til nærmeste ladestasjon når strømmåleren nærmer seg null. Mer informasjone om filer til GPS finner du her.





Dataene hos ladestasjoner.no er hentet fra databasen nobil som eies av Transnova. Nobil er utviklet for Transnova av Norsk Elbilforening i samarbeide med ladestasjoner.no